SORTIMENT

Lina & Evas lanthandel ingår i Handlar’n-kedjan som ägs av Axfood och är Sveriges största närlivskedja med runt 230 butiker i hela landet. Vi har ett stort utbud av basvaror och försöker tillgodose även mer nischade behov, så att du inte ska behöva köra iväg och komplettera utan du kan handla i princip allt du behöver hos oss. Är det något du saknar i butiken så får du hjärtans gärna säga till oss – du kan tipsa oss direkt här. Likaså om du är på jakt efter t.ex. ett särskilt stycke kött eller någon särskild frukt eller grönsak, bara hojta till när du är i butiken så ordnar vi gladeligen det åt dig.

Som Handlar’n-butik är vi ganska fria att styra vårt sortiment utöver det vi beställer från Axfood och vi har valt att bredda vårt utbud av närproducerade varor. Läs mer om detta och om våra lokala leverantörer under rubriken Närproducerat längre ner på sidan.

Vi har även ett basutbud av grillkol, tändvätska, glykol, spolarvätska, motorsågsbensin, gräsklipparbensin, samt djurmat och -tillbehör.

NÄRPRODUCERAT

I en värld som blir alltmer globaliserad märker vi att våra kunder i allt större utsträckning efterfrågar varor som inte färdats över halva jordklotet. Det tycker vi är jätteroligt och vi hakar gärna på den trenden! Hos oss hittar du bland annat bröd, kakor, kött, senap, rapsolja, marmelad, sylt, honung, äppelmust, potatis, ost, tomat & gurka som kommer från lokala, oftast småskaliga, producenter. En del är säsongsbetonat men det mesta finns i butiken året runt.

Vi ser ständigt över vårt sortiment av närproducerade varor och produkter och välkomnar nytillskott. Om du har något lokalodlat/tillverkat du skulle vilja sälja hos oss, ta gärna kontakt med oss!