DAGENS LUNCH

Vi säljer dagens lunch för avhämtning sju dagar i veckan, måndag till söndag. I vårt butikskök lagas mat måndag-fredag och vår meny består av en skön blandning av husmanskost (såsom kalops, korv och potatismos, fläskkotletter och storsäljaren pannbiff) och influenser från andra kök, vad sägs om marockansk köttgryta, saffranskyckling och enchiladas för att nämna enbart några exempel! På lördagar och söndagar får vi luncher från Nillas Catering i Hörby. Veckans meny hittar du alltid på vår Facebook-sida. Vi skickar även ut vår meny varje vecka via mail till dem som så önskar. Skriv en rad till oss så lägger vi till dig på maillistan (tjänsten kostar ingenting).

GRILLKVÄLLAR

Varmt välkommen på våra grillkvällar under sommarhalvåret!

Den sista onsdagen i månaden under april till augusti månad bjuder vi in till grillkväll. Vi välkomnar både bybor och gäster från Skånes alla hörn – ibland ännu längre ifrån, häftigt nog! – varav många tar sig till oss på två hjul längs Linderödsåsens natursköna vägar. Allsköns fordon kan ofta beskådas dessa kvällar: veteranmopeder, motorcyklar, veterantraktorer, jänkarbilar och mycket mer. Kom och se själv!

Mellan klockan 18 och 20 serverar vi grillad korv, hamburgare, dryck, kaffe och kaka och givetvis är butiken också öppen om man behöver köpa med sig något hem. I augusti är det grande finale, då slår vi på stort och serverar grillat kött och potatissallad såväl som korv i bröd. Håll gärna utkik på vår Facebook-sida där vi uppdaterar om senaste nytt om grillkvällarna. Om du har med dig din kamera när du hälsar på oss på en grillkväll blir vi jätteglada om du delar med dig av bilderna till oss, t.ex. på Facebook.