LINA & EVA

Lina är uppvuxen i Höör men är nu rotad i våra trakter sedan mer än tio år tillbaka och bor här tillsammans med sina två barn, Natalie och Neo. Tidigare har Lina jobbat bl.a. på restaurang och dåvarande Bilema i Höör, en bra erfarenhet som givetvis kommer till stor nytta i lanthandeln. Lina, som gillar att vara aktiv på fritiden, kan man ofta se antingen ute med löpardojorna på eller på ett gympapass. Både Lina och Eva svänger dessutom gärna loss till tonerna av en bra bugglåt! Det bästa med Lina som kompanjon, enligt Eva, är hennes skarpa affärssinne i kombination med ett lösningsfokuserat tänk. ”Vi är båda hopplösa optimister, det måste man vara för att driva en lanthandel!”

Eva är uppvuxen i Svensköp och har efter en längre tid på vift ute i världen återvänt hem till byn. Med en språkutbildning och jobb i översättningsbranschen i bagaget halkade hon in i lanthandeln och trivs som fisken i vattnet tillsammans med Lina. Eva är en entusiastisk Melodifestivalen-fantast och även frälst i fjällturer, både med längdskidor och vandrarkängor. Eva är, enligt Lina, sprudlande energisk och en fena på marknadsföring. ”Vi kompletterar varandra och trivs väldigt bra ihop, både på jobbet och på fritiden!”

Till vår hjälp har vi ett team kompetenta, glada tjejer som hoppar in och hjälper oss vid behov med olika arbetsuppgifter, allt från bokföring till matlagning och butiksjobb.